Anda Mahu Jual Produk Anda Di eBay?

Mahu saya tunjukkan cara bagaimana anda boleh mulakan bisnes anda di eBay dengan panduan langkah demi langkah?

Rahsia Bisnes eBay Kini Dibongkar!

Tanpa memiliki produk anda sendiri pun, anda boleh jana income dalam matawang USD, AUD di eBay!

Tahniah kerana melayari laman web ini! Berikan 10 minit masa anda kepada saya. Saya akan ceritakan kepada anda disini bagaimana anda boleh memulakan bisnes anda di eBay dengan modal yang minima kemudian hasilkan income ribuan dollar sebulan!
Untuk siapkan ebook ini, ia mengambil masa yang panjang. Saya terpaksa mengubah beberapa maklumat untuk disesuaikan dengan kandungan terkini. Semua orang pernah mendapatkan khidmat saya tahu kadar untuk dapatkan servis saya sangatlah tinggi.

Sebelum itu, mari saya perkenalkan diri saya.

Nama saya Noorizam Shah. Saya berasal dari Negeri Sembilan. Saya merupakan usahawan internet sepenuh masa. Saya mempunyai pengalaman menjalankan perniagaan di eBay bermula pada tahun 2006 secara part time, kemudian berkecimpung secara sepenuh masa pada tahun 2008.

Pada Ogos 2008, saya telah ditauliahkan sebagai Education Specialist Trained by eBay. Di Malaysia ketika itu, hanya ada 2 orang anak bumiputera sahaja yang memiliki tauliah ini oleh Jim "Griff" Griffith - Dean of eBay Education.

Selain eBay, saya berpengalaman menjual dan memasarkan produk di platform Mudah.my, Lelong.my, Blogger.com, Wordpress, E-Commerce, Facebook dan Instagram.

Betul Ke Wujud Noorizam Shah Ni?


Sudah tentu! Lihat gambar-gambar di bawah.


Ini gambar gathering pertama saya bersama warga forum, blogger, usahawan internet pada tahun 2008. Antara nama-nama yang hadir dan mungkin anda kenal ialah Dr. Irfan Khairi, Zamri Nanyan (Tone Excel), Shuth (Founder WangCyber.com), Gobala Krishnan (Ashadee.com), Osman Affan (SmartStudy), Kartunis Ubi (Majalah Ujang) dan ramai lagi.
 




 

Jika anda was-was dengan saya, anda boleh rujuk mereka yang saya sebut di atas. :)



Atau anda boleh tanya nama-nama terkenal ini seperti Jamal SifuFBads, Ammar Zahar, Faisal Abdullah, WanMus Adwords atau Aqif Azizan. InshaAllah mereka mengenali saya.

Apa produk yang pernah saya hasil dan terbitkan?



Ni di antaranya. Ada lagi beberapa panduan digital yang dihasilkan untuk topik-topik bisnes yang lain.

SEMINAR DAN BENGKEL EBAY

Sejak tahun 2008 saya sudah mula menjalankan seminar dan bengkel berkaitan eBay dan seminar ini telah dihadiri ribuan peserta seluruh Malaysia malah ada peserta yang hadir dari Indonesia, Singapore Brunei, Jepun, Arab Saudi, United Kingdom, German dan sebagainya.

Mungkin anda pernah mendengar kisah-kisah kejayaan mereka yang menjalankan perniagaan di ebay samada melalui pembacaan di forum, blog, laman web, cerita dari keluarga dan rakan-rakan, namun sehingga hari ini anda masih lagi tidak berbuat apa-apa... dan kini anda menjumpai laman web ini!

Sebenarnya,


Ada banyak cara untuk anda mempelajari bisnes eBay ini. Nak dapat maklumat dan info mengenainya anda boleh je guna kaedah:

  • Membuat carian di Google, Yahoo atau Bing!
  • Masuk je forum-forum usahawan dan cari topik mengenai eBay!
  • Kalau anda bernasib baik, anda akan jumpa post-post di wall facebook, bilamana rakan-rakan anda update status bisnes eBay mereka.
  • Banyak blog-blog yang menulis topik ini
  • Join sesi teh tarik dengan mereka yang berpengalaman (itu pun jika diaorang sudi share)
Namun begitu,

Jika anda benar-benar mencari panduan dalam bahasa Malaysia dan mahu tahu langkah demi langkah bagaimana anda boleh mulakan bisnes international anda dengan kadar segera,

Panduan  yang bakal saya kongsikan kepada anda ini pasti akan membuka mata seluas-luasnya!

Saya perkenalkan...

 
http://www.kuasalelong.com/p/blog-page.html



Apa Kata Mereka?

Saya telah baca ebook ini, baru saya faham bagaimana seller Malaysia jual produk mereka di pasaran luar negara guna eBay. Idea produk yang dikongsikan saudara Noorizam Shah sangat segar dan saya tak terfikir pun selama ini. Panduan yang berbaloi untuk pelaburan wang saya! eBook ini patut jual lebih mahal!, Anis Rahmat, 24 tahun, Ampang

Ini bukan sebarang panduan! Panduan yang penuh isi dan ber wang! Noorizam bukan dedahkan 1 lubuk dropship, ada beberapa dropship yang confirm boleh bikin US Dollar!, Yamani, Jurutera Gas, Terengganu

Pernah tak anda terfikir sekarang, kenapa anda perlu buat duit sampingan? Sedarkah anda hari ini jika kita tidak melakukan lebih dari satu pekerjaan, kehidupan kita pada masa akan datang belum tentu akan terjamin?

Adakah harga minyak tak akan naik? Adakah harga barang dapur seperti bawang, gula, tepung, beras tidak akan naik? Adakah barang keperluan seperti pakaian, makanan, minuman tidak akan naik?

Tukarlah pentadiran negara sekali pun, makin lama kos sara hidup tetap akan meningkat. Jika hari ini kita tidak buat perniagaan atau jana pendapatan kedua kita, sampai bila-bila pun kita tidak akan dapat menyimpan dan tingkatkan taraf hidup kita.

Betul tak?


Siapa yang boleh mulakan bisnes di eBay ni?

  • Anda yang telah berumur 18 tahun ke atas
  • Surirumah sepenuh masa
  • Pelajar IPT/IPTS
  • Kakitangan kerajaan
  • NGO
  • Penganggur
  • Atau sesiapa sahaja yang mahu buat duit di eBay

eBay Lubuk Duit Buat Kita!

Kenapa saya kata begitu?

Semua orang tahu dan kenal apa itu eBay. Pergi je ke www.ebay.com anda akan dapat lihat bagaimana wajah eBay ni. Tetapi berapa ramai yang faham?

Kalau tanya saya, 

Saya anggap eBay ni umpama tasik yang sangat luas dan didalamnya ada pelbagai jenis ikan. Kita boleh tangkap ikan ini dengan umpan yang menarik. Dengan syarat kita kena ada ilmu macam mana nak tangkap ikan-ikan ini.

Saya samakan ikan-ikan ini dengan customer-customer yang membeli. Mereka membeli produk kita dalam nilai mata wang asing. Anda pasti tahu, mata wang Dollar Amerika lebih tinggi dari nilai Ringgit Malaysia! Kan? Betul tak?


 



Jika kita andaikan USD1 = RM3
Jika jualan kita USD1000 ini bersamaan dengan RM3000!

Bagaimana cara nak buat untung?

Dalam panduan ini nanti saya akan terangkan kepada anda!

Sebelum saya teruskan dengan kandungan ebook ini, saya nak beritahu anda yang panduan ini tidak sesuai untuk semua orang!

Fahami dengan jelas apa yang saya nak beritahu anda ini. Jika anda berada dalam senarai yang saya sebutkan di bawah, anda dilarang keras untuk mendapatkan panduan ini!

  • Anda yang tidak sanggup berbelanja untuk pelaburan ilmu yang bermanfaat
  • Anda yang telah rasa diri pandai dan tahu segalanya
  • Anda yang anggap ilmu yang ingin dikongsikan ini sebagai sampah dan buang masa
  • Anda yang bermalas-malasan tahu nak duit mudah jatuh ke riba!
  • Anda yang dah rasa cukup dengan pendapatan yang sedia ada.
  • Anda yang tidak respek ilmu dan tidak mahu belajar dan terus belajar!
Jika anda bukan seperti dalam senarai di atas, sila teruskan bacaan anda....

Apa yang anda bakal ketahui?

  • Peluang Besar Menanti Anda di eBay!
  • Apa Itu eBay
  • Create Akaun eBay/Paypal - 2014/2015
  • Pengalaman Sebagai Pembeli
  • Kad Kredit/Kad Debit/Virtual Credit Card
  • Apakah Cara Terbaik Daftar Akaun Paypal?
  • Membina Idea Produk
  • Panduan tops Products dan Jenama
  • Kenalpasti Produk Apa Yang Ingin Dijual
  • Kenalpasti Dimana Kita Boleh Dapatkan Produk Tersebut!
  • Contoh Produk Yang Dijual Seller Malaysia Dan Buat Duit
  • Sumber Lain Untuk Idea Produk?
  • Apakah Garis Panduan Menjual Produk di eBay?
  • Kajian Melalui Google Trends
  • Kajian Dari Laman Top 10
  • Garis Panduan Berurusan Dengan Pembekal
  • Memulakan Bisnes Tanpa Menyimpan Stok Sendiri
  • Hasilkan Ribuan Produk Kita Sendiri
  • Memahami Format Listing
  • eBay Toolbox
  • Proses Selepas Produk Terjual
  • Tips elak Akaun Di Suspend

Sebagai peringatan kepada anda:

Panduan ini adalah bentuk ebook. Format dalam bentuk fail pdf. Ia bukan dalam bentuk buku bercetak. Anda akan dapatkan panduan ini dalam versi download melalui email anda. Jadi, harap anda jelas dan faham sebelum anda membuat keputusan mendapatkan panduan berharga ini!

Satu lagi, dalam laman web ini saya tidak akan letak sebarang skrinshoot pendapatan saya atau rakan-rakan lain! Saya tak mahu gula-gula kan bakal pembeli panduan ini seperti mana laman web lain!

Tunjuk gambar rumah, gambar kereta, bukti pendapatan! Semua ini tidak ada di laman web ini!

 Panduan ini hanya untuk anda yang betul-betul mahukannya! Bukan kerana gula-gula!



Ok Noorizam Shah, Bagaimana Saya Nak Dapatkan Ebook Ni?


 
http://www.kuasalelong.com/p/blog-page.html




Pernah ada peserta dari Labuan sanggup datang ke Shah Alam dan bayar saya RM2,999 untuk sesi selama 3 jam! Jadi, panduan ini merupakan pengalaman saya sendiri sepanjang berkecimpung dalam bisnes di eBay sejak tahun 2006. Jadi, sangatlah relevan untuk mereka bayar pada kadar ini kerana mereka telah pun memendekkan masa dan pelaburan wang mereka dari melakukan banyak kesilapan demi kesilapan.



Untuk pengetahuan anda produk-produk saya biasanya dijual pada harga yang premium. Saya boleh letak nilai ebook ini sahaja pada harga RM399 dan ada yang sedia membelinya.



Ya RM399!


Ini nilai yang dibayar oleh beribu orang yang pernah mengikuti program seminar dan bengkel saya sejak tahun 2008. Tetapi jangan bimbang! Memandangkan saya kesuntukan masa untuk adakan bengkel eBay, hari ini saya nak beri tawaran yang sangat istimewa buat anda! Dengan syarat,

Anda bertindak pantas sekarang!


Dengar baik-baik!

Untuk 100 pembeli terawal hari ini, saya akan berikan anda harga yang sangat istimewa;

RM399
RM199

RM69

RM49 -telah tamat

100 pembeli terawal bakal menerima ebook ini dengan harga RM69 sahaja. Selepas itu harga akan dinaikkan berperingkat-peringkat seperti di atas! Jangan tunggu sehingga harga bertukar dan dinaikkan!



Bertindak sekarang dengan klik butang di bawah:

http://www.kuasalelong.com/p/blog-page.html

 Jangan berlengah-lengah kerana ketika anda membaca laman ini, kouta pembeli semakin lama semakin mengecil. Jangan tunggu sampai harga dinaikkan! Klik sini sekarang!
  

Apa Kata Mereka

Pelaburan yang sangat berbaloi-baloi. Itu yang boleh saya katanya. Jika sebelum ini saya dah jana pendapatan di eBay, ini bukan bermakna saya sudah tidak perlu belajar. Ada banyak ilmu baru yang saya tidak perasan dan terlepas pandang tetapi saudara Noorizam Shah berjaya kupas seperti mana topik bagaimana menjana idea produk. Saya suka teknik ini. Sekarang saya sudah faham bagaimana untuk manipulasi sesuatu keyword itu dan jadikan untuk produk yang kita mahu jual! Briliant!, Firdaus, 29 tahun, Ayer Keroh

Sekali lagi saya nak ingatkan kepada anda mengenai nilai pelaburan anda ini!

Hari ini, jika anda berbelanja sebanyak RM69. Apalah sangat yang mampu kita beli. RM69 itu, jika kita mempunyai isteri/suami dan dua orang anak, rasanya dalam masa 1-2 hari dah boleh habis.

Kiralah berapa perbelanjaan dapur kita sebulan. Itu belum kira nak isi minyak, nak makan kat luar atau tempat kerja, nak pakai bil-bil, hutang bank dan ptptn. Sekarang ni siapa yang nama masuk CCRIS, susahlah nak buat loan rumah, loan kereta, nak pergi bercuti ke luar negara.

Zaman sekarang kita semua perlukan duit. Kerajaan pun mahukan duit kita. Cukup ke kita dengan kehidupan cukup-cukup makan. Jika kita tak fikirkan untuk diri kita, tolonglah fikirkan kehidupan untuk orang lain, isteri kita, anak-anak kita dan keluarga kita.

Buat tindakan bijak sekarang dengan dapatkan panduan mulakan bisnes di eBay langkah demi langkah di bawah ini:

http://www.kuasalelong.com/p/blog-page.html


Yang ikhlas,
Noorizam Shah




P.s: Tawaran jaminan wang dikembalikan jika anda dapati info dalam panduan ini langsung tidak membantu anda!
P.s: Anda yang membuat pelaburan ilmu adalah individu yang berpotensi untuk mencipta kejayaan demi kejayaan! Hargai ilmu yang anda laburkan!